Ontwerp op maat?

Vind je de ontwerpen van Mevrouw Emmer wel helemaal bij je passen, maar staat julie 'thuis' er online niet bij? Geen probleem! Laat dan gerust een ontwerp op maat maken. Voor de geboortekaartjes betekent dat dat er een nieuw kaartje ontworpen wordt uitsluitend voor en naar jullie wensen. Zo creëren we samen een uniek geboortekaartje voor jullie kleine jongen en/of meisje. De bijkomende kosten voor een geboortekaartje op maat bedragen € 175,-. Voor de ontwerp op maat voor de posters kan je het beste even contact opnemen.

Natuurlijk werkt Mevrouw Emmer met alle liefde ook aan andere ontwerp opdrachten. Neem gerust contact op bij vragen en/of extra uitleg!

Voorbeelden van custom-made posters vind je hier...

Voorbeelden van kaartjes op maat: (klik op het kaartje voor het hele ontwerp)

   


Werkwijze geboortekaartje op maat:

1. Schets
Op basis van jullie wensen ontvang je van Mevrouw Emmer een eerste ontwerp voor het geboortekaartje. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk de wensen verwerkt. Laat Mevrouw Emmer weten wat je ervan vindt en geef aan wat je nog anders zou willen zien.

2. Uitwerken
Het kaartje wordt nu verder uitgewerkt. Alle wijzigingen worden in het kaartje verwerkt en het wordt nu al echt al jullie kaartje! Mevrouw Emmer stuurt je weer een digitaal ontwerpproefje. Laat Mevrouw Emmer nogmaals weten wat je ervan vindt en wat je toch nog anders zou willen.

3. Wijzigingen
De puntjes op de i zetten: de laatste wijzigingen worden doorgevoerd en het ontwerp voor jullie geboortekaartje is klaar!

Wil je een kaartje op maat bestellen? Stuur Mevrouw Emmer dan even een mailtje of vul het contactformulier in.

Sorteer op
Sorteer op
© 2014 - 2020 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel