WERKWIJZE

STAPPENPLAN
Stap 1. Contact opnemen
Ben je geintresseerd in een huisportret, een geboorte- / trouwkaartje of fijne illustratie van Mevrouw Emmer? Laat het me weten :) Stuur een mailtje  of vul het contactformulier in en vertel me jullie ideeën/wensen, enz.

Stap 2. Wensen in beeld brengen
Nadat ik je mail of aanvraag heb ontvangen, ga ik je wensen vertalen naar een ontwerp (in tekst) en zal ik je mailen met wellicht nog wat vragen of voor meer informatie. Aan de hand daarvan ga ik een eerste ontwerp/illustratie maken en die mail ik je voor op- of aanmerkingen / vernieuwde wensen. Hierna volgen 2-4 correctierondes. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan volgt stap 3...

Stap 3. Overgaan tot bestellen
Als je definitief akkoord gaat met het ontwerp, dan kan je via de website de bestelling plaatsen. Hoe dit in zijn werk gaat, zal ik je mailen, dan kan je het altijd nog even op je gemak terug lezen. Ter informatie:  je kan bij Mevrouw Emmer veilig afrekenen: betalen met i-Deal of kies voor 'vooraf overmaken'. De betaling gaat via Mollie, dus als je die naam ziet staan als begunstigde, dan klopt dat. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je hiervan een bevestiging.

Geboortekaartjes: stap 4... Kindje geboren?
Je hebt betaald en het ontwerp voor het kaartje staat klaar. Nu is het wachten op de grote dag. Zodra jullie kindje geboren is, mail je me de laatste gegevens (naam, geboortedatum + tijd, gewicht, lengte). Hierna ontvang je een laatste digitale proefdruk per e-mail. Controleer deze proef goed. Let ook goed op typefouten! Mevrouw Emmer is niet aansprakelijk voor fouten in drukwerk door verkeerd aangeleverde tekst. Wijzigingen en/of je goedkeuring kan je per e-mail doorgeven. Zodra je de proefdruk hebt goedgekeurd, gaat de bestelling naar de drukkerij.

Bestellingen die Mevrouw Emmer voor 11.00 uur (op werkdagen) doorgeeft aan de drukkerij worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Na 11.00 uur kan de drukkerij niet meer garanderen dat ze dezelfde dag nog worden gedrukt.


ANNULEREN
Een bestelling annuleren kost € 25,- i.v.m. het opmaken van de kaart. Kosten voor adresstickers en/of enveloppen die je al hebt ontvangen kunnen niet meer terug gedraaid worden.


© 2014 - 2023 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel