READY-MADE GEBOORTEKAARTJES
Elke geboorte is uniek en elk klein nieuw mensje heeft zijn eigen thuis! Voor een geboortekaartje met jullie skyline ben je bij Mevrouw Emmer aan het juiste adres. Met deze geboortekaartjes kondigen jullie de geboorte van jullie kleintje in (eigenzinnige) stijl aan!

Er zijn drie verschillende geboortekaartjes, te weten:
Staand en slank: enkele staande kaarten, 21 x 10 cm, hagelwit papier, 300 grams
In het vierkant: dubbele vierkante kaarten, ongevouwen formaat 27 x 13,5 cm, gevouwen: 13,5 x 13,5 cm, hagelwit papier, 300 grams

Mocht je iets willen veranderen aan het geboortekaartje (kleuren, lettertype), dan is dat uiteraard mogelijk. Mevrouw Emmer past dit kosteloos voor je aan tot het kaartje helemaal naar jullie wens is. In combinatie met jullie eigen teksten kan Mevrouw Emmer het kaartje precies maken zoals jullie het in gedachten hadden. Het eindresultaat is een klein kunstwerkje dat nog lang op de koelkast hangt of in de vensterbank staat. En dat is natuurlijk leuk, vooral met de naam van jullie kleintje op de voorkant!

Klik op onderstaande links om de collectie geboortekaartjes te bekijken:

        

Wanneer jullie wensen verder gaan dan het aanpassen van de geboortekaartjes online, dan kunnen jullie de optie 'Kaartje op maat' bekijken.
Neem gerust contact op en maak jullie wensen kenbaar.

Wil je graag een kaartje dat speciaal voor jullie, op basis van jullie wensen, is ontworpen? Kijk dan hier...

© 2014 - 2023 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel