VERZENDEN EN RETOURNEREN

Levertijd
Bestellingen worden binnen 1-3 werdagen verzonden, mits het anders op de homepage vermeld wordt. Mocht je een bepaalde wens hebben en/of een bestelling snel in huis willen hebben, dan kan je altijd even contact met mij opnemen. Zodra een artikel verzonden is, verstuur ik je een verzendbevestiging per mail. Ik ben niet aansprakelijk voor vertragingen bij PostNL of DHL. Mocht het zo zijn dat je na 3 werkdagen na mijn mail nog niets hebt ontvangen, neem dan even contact op.

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van de grootte en het gewicht. In het winkelmandje worden de juiste verzendkosten getoond van uw bestelling. Verzenden kan al vanaf € 2,02. Gratis verzenden (Nederland) geldt bij een minimale besteding van € 50,- en op je totale bestelling. Voor België en Duitsland is het gratis verzenden bij een minimale besteding van € 70,- en op je totale bestelling.

Ophalen?
Kom je uit de buurt van Hellevoetsluis? Dan kan je ook je bestelling komen ophalen. Dit kan elke werkdag, mits we van te voren even contact hebben gehad over de bestelling en leverdatum + tijdstip. Stuur even een mailtje naar info@mevrouwemmer.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Niet tevreden?
Niet tevreden met het product? Jammer. Je kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. 

Hoe werkt retourneren?
1. Vul het herroepingsformulier in en stuur deze via e-mail op.
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m. in orde maken.

Download hier het herroepingsformulier
Het ingevulde formulier kan je toesturen via e-mail.

Retouradres:
Mevrouw Emmer
t.a.v. Marieke Ruts
Ebstroom 2
3224 CD Hellevoetsluis

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, meld dit dan even per mail (omschrijving en foto's). Wij zullen dan z.s.m. een passende oplossing zoeken.

© 2014 - 2023 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel