Levertijd
De levertijd van de geboortekaartjes is 1-2 werkdagen, de overige producten 2-4 werkdagen, mits het anders op de homepage vermeld wordt. Ik verzend de bestellingen 2 keer per week. In de regel op maandag en donderdag. Mocht je een bepaalde wens hebben, een cadeau snel in huis willen hebben bijvoorbeeld, dan kan je altijd even contact met mij opnemen. Zodra een artikel verzonden is, verstuur ik je een verzendbevestiging per mail. Ik ben niet aansprakelijk voor vertragingen bij PostNL of DHL. Mocht het zo zijn dat je na 5 werkdagen na mijn mail nog niets hebt ontvangen, neem dan even contact op.

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van de grootte en het gewicht. In het winkelmandje worden de juiste verzendkosten getoond van uw bestelling. Verzenden kan al vanaf € 1,85.

Ophalen?
Kom je uit de buurt van Hellevoetsluis? Dan kan je ook je bestelling komen ophalen. Dit kan elke werkdag, mits we van te voren even contact hebben gehad over de bestelling en leverdatum + tijdstip. Stuur even een mailtje naar info@mevrouwemmer.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

© 2014 - 2023 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel