HUISPORTRET: EEN ILLUSTRATIE OP MAAT

Wat is het toch fijn om thuis te kunnen komen in een huis waar je blij van wordt. Een plek waar je je schoenen uit schopt, waar je vreugde en liefde deelt met je gezinsleden en waar je zo nu en dan een traan laat vallen. Kortom, een huis waar herinneringen liggen en gemaakt worden. Ik begrijp als geen ander hoe graag je die liefde en sentiment vast wilt leggen en tastbaar wilt maken. Met een huisportret van Mevrouw Emmer maak je dat mogelijk. Ik vertaal jouw liefde voor deze plek graag door in een unieke illustratie van jouw huis.

Mijn huisportretten zijn net een beetje anders dan anders. Ik maak gebruik van frisse kleuren en het ontwerp is eenvoudig. Dit maakt dat er een extra dosis vrolijkheid jouw huis wordt binnengebracht. Je kunt ook een huisportret voor iemand anders laten maken, dat is nog eens een mooi cadeau!

Benieuwd naar hoe mijn huisportretten eruitzien?
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van huisportretten op maat die ik voor andere huiseigenaren heb mogen ontwerpen.

                              huisportret                              
VOORBEELDEN

huisportretten op maathuisportretten op maat

 
                              huisportret                              
WAAROM LATEN MAKEN?

Wellicht vraag jij je af, waarom je een huisportret door Mevrouw Emmer zou moeten laten illustreren.
Hieronder vind je een aantal goede redenen:

- Uniek ontwerp -
Leg jouw huis vast in een uniek en persoonlijk kunstwerk dat niemand anders heeft.

- Persoonlijkheid -
Laat jouw wensen en ideeën doorvertalen naar een persoonlijk huisportret op maat met alle belangrijke details van jouw (t)huis.

- Een herinnering voor het leven -
In een (t)huis beleef je momenten, die je het liefst voor altijd wil blijven koesteren. Met een huisportret op maat kun je terugkijken op jouw mooie herinneringen aan jouw huis.

- Inspraak gedurende het gehele proces -
Je bent gedurende het gehele ontwerpproces betrokken, waardoor je een huisportret ontvangt dat jouw huis op een authentieke wijze weerspiegelt.

 

                              huisportret                              
VEEL GESTELDEN VRAGEN

- Hoeveel kost een huisportret op maat van Mevrouw Emmer? -
Uiteraard is het fijn om van te voren ongeveer te weten wat voor kosten dit met zich mee brengt. Om een idee te krijgen: het tekenen van een huisportret begint bij € 235,- (starttarief - incl. BTW, excl. eventueel drukwerk). Een huisportet wordt custom-made ontworpen; de illustratie is een creatieve interpretatie van de werkelijkheid en zal niet 100% overeenkomen of op schaal zijn.

- Welke details kan je in een huisportret laten verwerken? -
Op jouw huisportret kun je de meest unieke voorwerpen laten tekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzondere boom, jouw fiets, een leuk bankje, kleurrijke slingers of jouw huisdier. Het zijn juist deze details die een huisportret uniek maken. Wanneer je een samenwerking met mij aangaat, gaan we deze details samen in kaart brengen.

- Op welke manieren kan je een huisportret gebruiken? -
Een huisportret kun je op vele manieren inzetten. Je mag het huisportret voor privé doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan het afdrukken en inlijsten, als schermafbeelding op je telefoon of als profielfoto op WhatsApp. Of laat het huisportret door Mevrouw Emmer afdrukken als poster of op een unieke achtergrond zoals hout en hang het op aan de muur. Je kan het ook door mij laten verwerken op een verhuiskaart of het geboortekaartje van jouw kleine. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

- Huisportret door mij laten tekenen? -
Ben je overtuigd en wil jij jouw huis graag door mij laten vereeuwigen in een uniek en gepersonaliseerd huisportret? Superleuk! Neem via de onderstaande button contact met mij op:

huisportretten op maathuisportretten op maat

© 2014 - 2024 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel