HUISPORTRET: EEN ILLUSTRATIE OP MAAT

Je huis is je thuis: een plek waar je herinneringen maakt of liggen. Hoe mooi is het om hier een heel persoonlijke illustratie door Mevrouw Emmer van te laten maken?! Ik weet als geen ander hoeveel sentiment en liefde er in een huis kunnen zitten. Deze liefde vertaal ik graag voor je door in een unieke illustratie van jouw huis.

Met de huisportretten van Mevrouw Emmer ben je verzekerd van een gepersonaliseerde, hoge kwaliteit illustratie die uniek en vrolijk is. Mijn huisportretten zijn net een beetje anders. Door de frisse kleuren en een eenvoudig ontwerp brengen ze een extra dosis vrolijkheid in jouw huis.

Benieuwd naar hoe mijn huisportretten eruitzien?
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van huisportretten op maat die ik voor andere huiseigenaren heb mogen ontwerpen.

                              huisportret                              
VOORBEELDEN

huisportretten op maathuisportretten op maat

 
                              huisportret                              
WAAROM LATEN MAKEN?

Wellicht vraag jij je af, waarom je een huisportret door Mevrouw Emmer zou moeten laten illustreren.
Hieronder vind je een aantal goede redenen:

- Uniek ontwerp -
Leg jouw huis vast in een uniek en persoonlijk kunstwerk dat niemand anders heeft.

- Persoonlijkheid -
Laat jouw wensen en ideeën doorvertalen naar een persoonlijk huisportret op maat met alle belangrijke details van jouw (t)huis.

- Een herinnering voor het leven -
In een (t)huis beleef je momenten, die je het liefst voor altijd wil blijven koesteren. Met een huisportret op maat kun je terugkijken op jouw mooie herinneringen aan jouw huis.

- Inspraak gedurende het gehele proces -
Je bent gedurende het gehele ontwerpproces betrokken, waardoor je een huisportret ontvangt dat jouw huis op een authentieke wijze weerspiegelt.

 

                              huisportret                              
VEEL GESTELDEN VRAGEN

- Hoeveel kost een huisportret op maat van Mevrouw Emmer? -
Uiteraard is het fijn om van te voren ongeveer te weten wat voor kosten dit met zich mee brengt. Om een idee te krijgen: het tekenen van een huisportret begint bij €195,- (starttarief - incl. BTW, excl. eventueel drukwerk). Een huisportet wordt custom-made ontworpen; de illustratie is een creatieve interpretatie van de werkelijkheid en zal niet 100% overeenkomen of op schaal zijn.

- Welke details kan je in een huisportret laten verwerken? -
Op jouw huisportret kun je de meest unieke voorwerpen laten tekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzondere boom, jouw fiets, een leuk bankje, kleurrijke slingers of jouw huisdier. Het zijn juist deze details die een huisportret uniek maken. Wanneer je een samenwerking met mij aangaat, gaan we deze details samen in kaart brengen.

- Op welke manieren kan je een huisportret gebruiken? -
Een huisportret kun je op vele manieren inzetten. Je mag het huisportret voor privé doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan het afdrukken en inlijsten, als schermafbeelding op je telefoon of als profielfoto op WhatsApp. Of laat het huisportret door Mevrouw Emmer afdrukken als poster of op een unieke achtergrond zoals hout en hang het op aan de muur. Je kan het ook door mij laten verwerken op een verhuiskaart of het geboortekaartje van jouw kleine. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

- Huisportret door mij laten tekenen? -
Ben je overtuigd en wil jij jouw huis graag door mij laten vereeuwigen in een uniek en gepersonaliseerd huisportret? Superleuk! Neem via de onderstaande button contact met mij op:

 

                              over                              
MEVROUW EMMER
Mijn naam is Marieke, a.k.a. Mevrouw Emmer. Dagelijks mag ik als illustrator/ontwerper de tofste huisportretten, geboortekaartjes, teckel kaarten en nog veel meer voor mijn klanten illustreren. In mijn vrije tijd breng ik de dagen door samen met mijn twee zonen, manlief en onze twee honden Vlieg en Guus(je). Ik ben een echte levensgenieter en geef enorm veel om de kleine dingen in het leven. Een kopje koffie, een zonnige dag en het stadsleven maken mijn dag en ik doe niets liever dan deze vreugde voor het leven in mijn vrolijke, strakke en unieke ontwerpen door te laten schijnen.

 

                              volg mij op                              
INSTAGRAM

[instagram-feed]

© 2014 - 2023 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel