Privacyverklaring

Mevrouw Emmer (Marieke Ruts), gevestigd aan de Kanaalweg Oostzijde 134d, 3224 AD Hellevoetsluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die Mevrouw Emmer bewaart
Om een bestelling te kunnen plaatsen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

Mevrouw Emmer maakt gebruik van de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Een software met beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

Mijnwebwinkel, voor uitvoeren van de overeenkomst met onze klanten
Google Analytics, voor inzicht in gebruik van onze website
Mollie, voor afhandelen van betalingen
Reclameland,nl, voor het verwerken van beopaalde bestellingen
PeterPrint.nl, voor het verwerken van beopaalde bestellingen
DeKaartenDrukkerij.nl, voor het verwerken van beopaalde bestellingen
Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht

Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via marieke@mevrouwemmer.nl  

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking. Ben jij niet tevreden hoe Mevrouw Emmer omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

Gebruik cookies
Mevrouw Emmer gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De statistische cookies worden opgeslagen om overzicht te houden van het gebruik van de webshop, om zo mijn aanbod en webshop te kunnen verbeteren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Contact- en bedrijfsgegevens:
Mevrouw Emmer – Marieke Ruts
Kanaalweg Oostzijde 134d – 3224 AD Hellevoetsluis
T. 06 44804490

www.mevrouwemmer.nl
marieke@mevrouwemmer.nl

KVK: 24439447

 

 

© 2014 - 2018 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel