Over Mevrouw Emmer

Ik ben Marieke, a.k.a. Mevrouw Emmer, moeder van twee (kleine) meneertjes en samenwonend met mijn Lief en onze vuilnisbak-hond Vlieg. In de lente van 2000 ben ik afgestudeerd als 'Interieur styliste' en in 2005 ben ik afgestudeerd  aan de kunstacademie als 'Bachelor of Design' (richting: grafisch ontwerpen). Hierna heb ik nog een certificaat behaald voor Dessin ontwerpen.

Toen ik zwanger was van ons oudste meneertje is Mevrouw Emmer 'geboren'...wat was het leuk om een geboortekaartje te ontwerpen! En wat zou het fijn zijn om dit ook voor anderen te mogen doen! Na wat wikken en wegen...hop, baan opgezegd en aan de slag. Mijn werk als (grafisch) ontwerper/illustrator is mijn passie.

Ik word blij van: het stadsleven, maar ook zeker van het buitenleven en de natuur, de glunderende, ondeugende en onbevangen koppies van mijn kleine mannetjes, het stampen in plassen, de geur van regen na een mooie zonnige dag, mensen kijken en ongegeneerd meezingen (en dansen) met de radio. Oja en van koffie. Goede koffie is heel belangrijk.

Wil je lezen over de dingen die mij bezig houden, waar ik blij van word of waar ik in het leven tegen aan loop of letterlijk over struikel?
Volg Mevrouw Emmer dan via Facebook of Instagram 


Mevrouw Emmer – Marieke Ruts
T. 06 44 80 44 90
marieke@mevrouwemmer.nl

KvK Rotterdam: 24439447   |    BTW id: NL002036227B46   |   IBAN: NL41 RABO 0118 6692 14 t.n.v. Marieke Ruts

© 2014 - 2020 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel