werkwijze                              
STAPPENPLAN

Stap 1. Contact opnemen
Ben je geintresseerd in een geboortekaartje van Mevrouw Emmer? Superleuk! Stuur een mail of vul het contactformulier in en vertel me jullie wensen m.b.t. eventuele aanpassingen (kleuren, lettertype). Graag ontvang ik ook de naam van jullie kleintje, de uitgerekende datum, eventuele teksten, de NAW-gegevens enz. Om een prijsopgaaf te maken van de drukkosten zou ik ook graag willen weten wat het gewenste formaat kaart (gevouwen of ongevouwen) is en het aantal kaarten. Gangbare formaten kaarten zijn: 135x135 mm, 100x210 mm of 105x148 mm (A6).

Stap 2. Wensen in beeld brengen
Nadat ik je mail of aanvraag heb ontvangen, zal ik je mailen met wellicht nog wat vragen en/of voor meer informatie. Als jullie wensen helemaal helder zijn, ga ik aan de slag met de het aanpassen van de kaart of, in het geval van een kaartje op maat, met de schets. Dit mail ik je voor op- of aanmerkingen. Hierna volgen 2-4 correctierondes. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan volgt stap 3...

Stap 3. Overgaan tot bestellen
Als je definitief akkoord gaat met het ontwerp, dan kan je via de website de bestelling plaatsen. Hoe dit in zijn werk gaat, zal ik je mailen, dan kan je het altijd nog even op je gemak terug lezen. Ter informatie:  je kan bij Mevrouw Emmer veilig afrekenen: betalen met i-Deal of kies voor 'vooraf overmaken'. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je hiervan een bevestiging.

Stap 4. Kindje geboren?
Je hebt betaald en het ontwerp voor het kaartje staat klaar. Nu is het wachten op de grote dag. Zodra jullie kindje geboren is, mail je me de laatste gegevens (naam, geboortedatum + tijd, gewicht, lengte). Hierna ontvang je een laatste digitale proefdruk per mail. Controleer deze proef goed. Let ook goed op typefouten! Mevrouw Emmer is niet aansprakelijk voor fouten in drukwerk door verkeerd aangeleverde tekst. Wijzigingen en/of je goedkeuring kan je per e-mail doorgeven. Zodra je de proefdruk hebt goedgekeurd, gaat de bestelling naar de drukkerij (levertijd 1-2 wekdagen).

Bestellingen die Mevrouw Emmer voor 11.00 uur (op werkdagen) doorgeeft aan de drukkerij worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Na 11.00 uur kan de drukkerij niet meer garanderen dat ze dezelfde dag nog worden gedrukt.


                              FAQ                              
VEELGESTELDE VRAGEN

Ik weet niet of het een jongetje of meisje wordt?
Geen probleem! Van elk ontwerp kan ik een meisjes- en jongensvariant maken. Maak gerust je wensen kenbaar!

Ik wil graag een ander formaat kaartje. Wat moet ik doen?
Ik help je graag met het aanpassen van jouw gekozen ontwerp. Stuur een berichtje met je het gewenste formaat en laat weten om welk ontwerp / kaartje het gaat. Ik ga dan voor je aan de slag.

Kan ik ook andere lettertypes kiezen?
Natuurlijk kan dat! Maak gerust je wensen kenbaar: wil je liever een moderne, sierlijke of speelse, enz. letter?

Wat kosten kaartjes bij Mevrouw Emmer?
Een kaartje uit de collectie kost € 195,- een kaartje op maat € 375,-. Zie ook de pagina met prijzen. Deze prijzen zijn excl. drukwerk. De prijs van het drukwerk verschilt per soort kaart (formaat) en het aantal. Hoe meer kaarten je bestelt in een keer, hoe scherper de prijs. Uiteraard kan ik je vooraf laten weten wat de kosten zullen zijn van het drukwerk van jouw geboortekaartje. 

Kan ik enveloppen en sluitzegels vooraf bestellen?
Dat kan! De enveloppen bestel je gemakkelijk via de pagina enveloppen. Heel handig, want dan heb je genoeg tijd om ze op je gemak te schrijven.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
Alle geboortekaartjes-bestellingen op Mevrouw Emmer zijn maatwerk, elk besteld kaartje wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op onze bestellingen, je kan je bestelling niet retour sturen. Mevrouw Emmer garandeert echter een 100% klanttevredenheid op al haar diensten.

 

© 2014 - 2024 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel