KAARTJE OP MAAT
Ben je op zoek naar een geboortekaartje dat anders is dan de kaartjes uit de bestaande collectie? Zoek je iemand die jouw wensen door kan vertalen naar een ontwerp op maat? Bij Mevrouw Emmer ben je hiervoor aan het juiste adres! Ik ontwerp kaarten die net een beetje anders zijn. Door de frisse kleuren en een eenvoudig ontwerp brengen ze een extra dosis vrolijkheid in de aankondiging van de geboorte van jouw zoon en/of dochter. 

Ben je benieuwd wat je van mijn illustraties kan verwachten?
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van geboortekaartjes op maat, die ik voor andere ouders heb mogen ontwerpen...

                              kaartje op maat                              
VOORBEELDEN
                              kaartje op maat                              
VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer kan je het beste een geboortekaartje laten maken?
Het maken van een geboortekaartje op maat kost tijd. Daarom is het verstandig om er op tijd bij te zijn en rond de 25ste week van je zwangerschap contact met mij op te nemen. Dan hebben we nog voldoende tijd om het perfecte kaartje te ontwerpen. Mocht je binnenkort uitgerekend zijn (of al bevallen), neem dan contact op...dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Hoeveel kost een geboortekaartje op maat van Mevrouw Emmer?
Uiteraard is het fijn om van te voren ongeveer te weten wat voor kosten dit met zich mee brengt. Om een idee te krijgen: een ontwerp op maat kost € 255 (kaarten met letters - naam) en € 355 (kaarten met illustratie - huisportret) - incl. BTW, excl. drukkosten. Kijk voor meer informatie op de pagina 'prijzen'.

Wat voor tekst zet je in een geboortekaartje?
Welke tekst zet je in een geboortekaartje? The sky is the limit! Jij bepaalt wat het best bij jouw gezin past. Kies bijvoorbeeld voor een uniek gedichtje op de kaart. Of houd je meer van kort en krachtig? Kies dan voor een mooie korte tekst of 'oneliner'. Inspiratie nodig? Klik dan hier. Gebruik de kaart om jouw vrienden en familie op de hoogte te brengen van de komst van jouw zoon / dochter en vertel ze wanneer en waar ze op kraamvisite mogen komen. Jouw kaart, jouw keuze!

Toch liever een geboortekaartje uit de ready-made collectie?
Er zijn ook ready-made geboortekaartjes bij Mevrouw Emmer, deze vind je op de pagina Collectie. Deze kaartjes zijn in dezelfde eigenzinnige stijl ontworpen en staan klaar om voor jullie te worden gepersonaliseerd. Superleuk toch? Deze geboortekaartjes zijn voordeliger dan een ontwerp op maat. 


                              extra                              
GEBOORTE PRODUCTEN

 

© 2014 - 2024 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel