OVER TECKEL FRITS

Het duurde even voordat Frits te porren was om iets over zichzelf te vertellen. Tja, hij graaft liever in de tuin en dient niet gestoord te worden in zijn rustmomenten. Voordat je in de veronderstelling raakt dat Frits nors en saai is, lees eerst wat hij over zichzelf vertelt en welke avonturen hij allemaal beleeft. Je zult merken dat het een erg vrolijk, leuk hondje is, met het hart op de juiste plek.

‘Hallo, ik ben dus Frits. Zoals je wel kunt zien ben ik een ruwharige teckel. Ik hoor vaak dat ik eigenwijs ben. Dat doet me niks, want ik weet gewoon dat ik nu eenmaal gelijk heb en dat mijn ideeën de beste zijn.

Zomaar wat feitjes op een rijtje...
Een van mijn favoriete bezigheden is slapen.
• Robin is mijn beste vriendin. Zij is een roodborstje. Guusje vind ik ook lief, maar dat is anders. Zij is, net als ik, een ruwharige teckel.

Dat ik korte pootjes heb betekent niet dat ik niet snel kan rennen. Ik sprint er met gemak een aantal diersoorten uit! Een duizendpoot bijvoorbeeld en een vos. Een struisvogel kan ik ook zonder moeite bijhouden. Echt waar!

Ik ben gek op feestjes en kan niet wachten om mijn tanden in een zoet gebakje te zetten of te zien wat er van de borrelplank valt te snaaien. Wanneer ik denk te weten dat er niemand kijkt grijp ik mijn kans en snoep ik stiekem wat lekkers van de tafel af.

• Ik ben een goede jager. Als ik een kat heb gespot dan blaf ik heel lang op m’n aller hardst. Wel van een afstandje natuurlijk, want anders beschadig ik nog zijn oren en dat is ook weer niet mijn bedoeling. Oh, dat geldt trouwens ook voor eenden en reigers.

Ik houd van graven, en daar ben ik ook erg goed in. Baasje vindt het alleen niet altijd even leuk heb ik gemerkt. Vooral wanneer ik een spoor van modderpootjes in huis achterlaat... Maar goed, ik houd van aarde en bovendien; dat is toch juist goed voor mijn vacht?

Mijn plas doe ik het liefst op witte verse vogelpoep. Waarom vraag je je af? Ik weet niet of het je ooit opgevallen is, maar vogelpoep stinkt enorm. Ik zie het als mijn taak om dat met mijn plasje te verbloemen. Wees me dankbaar!

Oké, dat was een beetje over mij.’

MEVROUW EMMER OVER FRITS
Het is niet heel wonderlijk dat je Frits kan omschrijven als eigenwijs en ondeugend, want welke teckel is dat nu niet? Toch is Frits niet zomaar een teckel, nee, Frits is een ruwharige teckel die elke dag allerlei avonturen beleeft. Voor jou lijken die avonturen misschien wat gewoontjes, maar niets is minder waar. Frits maakt van alles mee en weet daar een heel spektakel van te maken.

De producten van Frits de ruwharige teckel
Je zou kunnen zeggen dat Frits ook best ambitieus is. Hij speelt bijvoorbeeld graag de hoofdrol met zijn ondeugende fratsen in vrolijke, eigenwijze en frisse
wenskaarten. Naast de teckel kaarten vind je in het assortiment ook fijne notitieboekjes en eigenwijze tegeltjes voor aan de muur. Daarnaast heeft deze vrolijke viervoeter een eigen verjaardagskalender, stickers en cadeau tags, en voor de ware teckel fans: een eigenzinnige teckel pin!

Frits hoopt dat je van deze teckel producten net zo enthousiast wordt als hij van een mooi diep uitgegraven gat.

Ook namens Frits, de vrolijke groeten,
Mevrouw Emmer | Marieke

© 2014 - 2024 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel