SPAARPROGRAMMA

Spelregels
Door gebruik te maken van ons spaarprogramma kan je sparen voor verschillende kortingen. Op het spaarprogramma zijn de volgende voorwaarden, naast de reguliere voorwaarden, van toepassing.

Algemeen
Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Punten worden alleen verstrekt bij bestellingen die in onze online webshop worden geplaatst. De gespaarde punten worden, na het verstrijken van de bedenktijd van het herroepingsrecht, aan je klantaccount toegevoegd. De gespaarde punten zullen per order (excl. BTW en verzendkosten) naar beneden worden afgerond. De door jou gespaarde punten kan je inwisselen voor de beschikbare kortingen in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. 

Geldigheidsduur spaarpunten
De geldigheidsduur van de spaarpunten is 365 dagen. De spaarpunten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor procentuele kortingen. Spaarpunten zijn niet overdraagbaar naar andere klantaccounts en worden nooit verzilverd in Euro’s of andere valuta.

Retourneren
Je hebt het recht om je bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant. In geval van retournering ontvangt u het aankoop bedrag terug en worden de reeds uitgegeven punten weer teruggezet op uw klantaccount. Ook hier geldt dat de spaarpunten nooit worden verzilverd in Euro’s of andere valuta.

Aansprakelijkheid
In het geval je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk bij ons te melden. Wij zullen de melding beoordelen. Bij een gegronde melding behouden wij ons het recht voor om bij- of afschrijvingen ongedaan te maken.

Wijzigingen spaarproducten
Wij behouden ons het recht voor om spaarproducten op ieder moment te verwijderen, te wijzigen of nieuwe spaarproducten toe te voegen. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om het benodigd aantal spaarpunten voor een spaarproduct te wijzigen.

Beëindiging deelname
De deelname aan ons spaarprogramma kan je in niet automatisch beëindigen. Met je klantaccount spaar je automatisch mee. We kunnen enkel je klantaccount verwijderen om je deelname te beëindigen. Dat kan je doen door ons daarvan op de hoogte te stellen per e-mail, je spaarpunten zullen dan onherroepelijk komen te vervallen. In geval van frauduleus handelen, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of op andere wijze in strijd handelen met deze voorwaarden, kunnen wij je spaarpunten verwijderen van je klantaccount. Wij hebben het recht om op ieder moment het spaarprogramma te beëindigen, zonder opgaaf van reden. Dit heeft tot gevolg dat alle spaarpunten verloren gaan en er geen spaarproducten meer besteld kunnen worden. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor jouw verloren punten in geval van beëindiging van het spaarprogramma.

Klachten
Indien je niet tevreden bent over de wijze waarop wij het spaarprogramma in jouw situatie hanteren, dan kan je een klacht bij ons indienen door een e-mail te sturen naar: info@mevrouwemmer.nl.
Wij zullen je klacht in behandeling nemen en hier binnen twee weken inhoudelijk op reageren. In het geval je klacht gegrond is, zullen wij ons maximaal inspannen om de klacht ongedaan te maken.

Privacy
Om dit spaarprogramma te gebruiken verwerken wij jouw persoonsgegevens. Je kan onze privacyverklaring raadplegen via deze link.

Actuele voorwaarden
Deze voorwaarden kunnen eenzijdig door ons worden gewijzigd. De meest actuele voorwaarden kan je op deze pagina vinden.

© 2014 - 2024 Mevrouw Emmer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel